no
en

Kvalitet

 

Formstøpt kaldskum (fleksibelt polyuretanskum) er kjennetegnet av høye spenst og god sidestøtte som gir maksimal og riktig sittekomfort uansett hvor en sitter i møbelet. Kaldskummets egenskaper gir også lik sittedybde for alle. Formstøping har også den fordelen at hardhet og spenst kan tilpasses hvert enkelt produkt og dermed gi det enkelte møbel eksakt den sittekomfort en ønsker.

Produktene er spesielt holdbare og selv etter flere års bruk vil putene beholde sin opprinnelige form og kvalitet. I de aller fleste tilfeller kan vi tilby inntil 10-års garanti på seteputer uten metall- eller trekonstuksjoner innstøpt.

Formstøpt kaldskum har vesentlig bedre egenskaper enn f.eks blokkstøpt/skjært skum. Dette gjelder både trykkdeformering (Compression set) og sviktfaktor (Sagfactor), som forteller om skumplastens evne til å tåle sammenpressing uten å knekke sammen.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg en tilpasset brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.